Втор ден Велигден во црквата Свети Илија во Футскреј

834

На 29 април, 2019 година, на Втор Ден Велигден, во црквата Свети Илија во Футскреј, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleВтор ден Велигден во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул
Next articleВтор ден Велигден во црквата Света Петка во Мил Парк