Втор ден Велигден во црквата Света Петка во Мил Парк

1061

На 29 април, 2019 година, на Втор Ден Велигден, во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

   

Previous articleВтор ден Велигден во црквата Свети Илија во Футскреј
Next articleВтор ден Велигден во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам