Втор ден Велигден во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам

1071

На 29 април, 2019 година, на Втор Ден Велигден, во Соборната црква – Раѓање на Превсета Богородица во Сиденхам, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleВтор ден Велигден во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleТрет ден Велигден во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам