Втор дел од Акатистот на Мајката Божја во Престон, Мелбурн

343

На 29.03.2024 во храмот Свети Никола во Престон беше прочитан и испеен Акатистот на Пресвета Богородица и беа благословени петтолебијата принесени од верниците. Богослужеше: протоереј Трајко Мојсов.

Previous articleНедела на Православието во Сиденхам
Next articleВтор дел од Акатистот на Мајката Божја во Сиденхам, Мелбурн