Втор дел од Акатистот на Мајката Божја во Сиденхам, Мелбурн

520

На 29.03.2024 во соборниот храм „Раѓање на Пресвета Богородица“ во Мелбурн, беше прочитан и испеен Акатистот на Пресвета Богородица и беа благословени петтолебијата принесени од верниците. Богослужеше: ереј Александар Николовски.

Previous articleВтор дел од Акатистот на Мајката Божја во Престон, Мелбурн
Next articleНедела на Православието во Футскрај и Неделно училиште за дечиња