Вечерна богослужба на Бадник во предвечерието на Раѓањето Христово во црквата Свети Илија во Футскрај

1023

На 6 јануари, 2018 година, на Бадник во предвечерието на празникот Раѓање Христово – Божиќ, во црквата Свети Илија во Футскрај, Мелбурн, се богослужеше празнична вечерна богослужба.

Previous articleВечерна богослужба на Бадник во предвечерието на Раѓањето Христово во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул
Next articleБожик во Црквата Света Петка во Мил Парк