Велики Петок - Царски часови, вечерна и изнесување на Светата Плаштаница во манастирот Донибрук

1108

На 17 април, 2020 година, на Велики Петок во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, се отслужија Царски часови, Вечерна и изнесување на Светата Плаштаница.

Previous articleВелика Сабота - Оплакување Христово во манастирот во Донибрук
Next article8-ми Ден бр.76