Акатист на Пресвета Богородица во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул

696

На 6 март 2020 година, во петокот од првата седмица на Великиот пост, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи мало повечерие и акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј
Next articleСвета Литургија во Соборната црква во Сиденхам (Тодорова сабота)