Акатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Пророк Илија во Фуцкреј

675

На 6 март 2020 година, во петокот од првата седмица на Великиот пост, во црквата на Свети Пророк Илија во Фуцкреј, се отслужи мало повечерие и акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleПокаен Канон и Литургија на Претходно Осветени Дарови во црквата Света Петка во Мил Парк
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул