Акатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскреј

755

На 22 март, 2019 година, вечерта, во црквата Свети Илија во Футскреј, се отслужи Мало Повечерие и Акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleЛитургија на Претходно осветени Дарови во Соборната црква во Сиденхам
Next articleСвета Литургија во Соборната црква во Сиденхам (Втора Недела од Великиот пост)