Акатист на Пресвета Богородица во црквата Светa Богородица - Пречиста во Ливерпул

795

На 15 март, 2019 година, во црквата Светa Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се отслужи мало повечерие и акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук (Тодорова сабота)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Тодорова сабота)