Акатист на Пресвета Богородица во црквата Света Петка во Мил Парк

898

На 15 март, 2019 година, во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се отслужи мало повечерие и акатист на Пресвета Богородица.

Previous articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскреј
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Тодорова сабота)