Акатист на Пресвета Богородица во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук

530

На 12 април, 2019 година, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук се отслужи Мало Повечерие и Акатист на Пресвета Богородица.

    

Previous articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј
Next articleАкатист на Пресвета Богородица во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул