Акатист кон Пресвета Богородица и Мало Повечерие во црквата Свети Илија во Футскреј

875

На 5 април, 2019 година, во црквата Свети Пророк Илија во Футскреј, Мелбурн, се отслужи Акатист кон Пресвета Богородица и Мало Повечерие.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Крстопоклона недела)
Next articleАкатист кон Пресвета Богородица и Мало Повечерие во црквата Света Богородица во Ливерпул