Чудесен духовен закон

2208

Ова е чудесен духовен закон: започнуваш да го даваш тоа, од кое и самиот имаш нужда, и веднаш добиваш двојно и тројно.

Игумен Нектариј (Морозов)

Previous articleНајава - 20 годишен јубилеј на МПЦО Света Злата Мегленска - Вереби
Next articleБогатите осиромашеа и огладнеа