Човечка и Божја правда

2275

Човечката правда вели: Згреши ли? Треба да бидеш казнет!
Божјата правда, пак, вели: Ја признаваш својата грешка и се каеш? Ти се простува!

Старец Пајсиј Олару

Previous articleГостување на Митрополитот Петар во „Само вистина“ 21.07.2017 на Канал 5 ТВ (Видео)
Next articleСвета Божествена Литургија во манастирот Донибрук