Цветници во црквата Светa Богородица - Пречиста во Ливерпул

1662

На 01 Април, 2018 година, кога Црквата го празнува славниот и пресветол празник Цветници – Влегување на Господ Исус Христос во Ерусалим, во црквата Светa Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше празнична утрена и Света Божествена Литургија.

 

 

Previous articleОној што за престол го има небото, седнат на осле влегува во Ерусалим
Next articleЦветници во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам