Трет ден Велигден - Светол Вторник во црквата Света Петка во Мил Парк

936

На 10 април 2018 година, на Светол Вторник, во црквата Света Петка во Мил Парк, Мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleЧасови по веронаука во основно училиште во Пикхрст (Сиднеј)
Next articleТрет ден Велигден - Светол Вторник во црквата Свети Никола во Перт