Телесен vs духовен пост

1763

Ако за време на постот целата работа беше во јадењето, тогаш светителите ќе беа крави.

Свети Јован Дамаскин

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (25-та Недела по Педесетница)
Next articleНезнајно добро