Таму каде нема Бог нема ни човек

2358

Таму каде нема Бог нема ни човек.

Николај Берѓаев

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Трета Недела по Педесетница)
Next articleСвети Пантелејмон направи чудо - ја исцели мојата болна жена