Степенот на светите

1880

Ако човекот ги увиди своите гревови, недобројни како морскиот песок, тоа е знак за здравје на душата. Тоа е степен што го достигнуваат светите.

Свети Гаврил Светогорец – Епископ Велички

Previous articleБлагодарност
Next articleЗатвореност на срцето