Спасението во Христос

2708
Црква на Свети Прохор Пчински, Манастир Донибрук, Австралија

Се спасува само оној кој за глава го има Христос, а го има за глава Христос само оној кој се наоѓа во Неговото Тело – Црквата.

Блажени Августин

Previous articleСамо чудото на покајанието може да нè спаси
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук