Служба на Светите и Спасителни Христови Страдања во манастирот во Донибрук

881

На 5 април, 2018 година, на Велики Четврток, вечерта, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, се отслужи Службата на Светите и Спасителни Страдања на Господ Исус Христос.

Previous articleСлужба на Светите и Спасителни Христови Страдања во Соборната црква во Сиденхам
Next articleЛуѓе мои, што ви направив а што ми вративте...