Служба на Светите и Спасителни Христови Страдања во Соборната црква во Сиденхам

831

На 5 април, 2018 година, на Велики Четврток, вечерта, во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам, Мелбурн, се отслужи утрена богослужба и Службата на Светите и Спасителни Страдања на Господ Исус Христос.

Previous articleСлужба на Светите и Спасителни Христови Страдања во црквата Св. Илија во Футскрај
Next articleСлужба на Светите и Спасителни Христови Страдања во манастирот во Донибрук