Служба на Светите и Спасителни Христови Страдања во црквата Св. Илија во Футскрај

1015

На 5 април, 2018 година, на Велики Четврток, вечерта, во црквата Свети Илија во Футскрај, Мелбурн, се отслужи Службата на Светите и Спасителни Страдања на Господ Исус Христос. На службата беа прочитани 12-те Страдални Евангелија.

 

Previous articleВелики Четврток во црквата Свети Никола во Престон
Next articleСлужба на Светите и Спасителни Христови Страдања во Соборната црква во Сиденхам