Служба на Оплакувањето Христово во црквата Свети Никола во Престон

820

На 6-ти април, 2018 година, на Велики Петок, вечерта, во црквата Свети Никола во Престон се отслужи утрена богослужба со службата на Оплакувањето Христово.

Previous articleВечерна богослужба со изнесување на Плаштаницата и Оплакувањето Христово во црквата Св. Петка во Мил Парк
Next articleСлужба на Оплакувањето Христово во црквата Свети Никола во Перт