Служба на Оплакувањето Христово во црквата Свети Илија во Футскрај

870

На 6-ти април, 2018 година, на Велики Петок, вечерта, во црквата Свети Илија во Футскрај, Мелбурн, се отслужи утрена богослужба со службата на Оплакувањето Христово.

Previous articleСлужба на Оплакувањето Христово во црквата Свети Никола во Перт
Next articleСлужба на Оплакувањето Христово во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук