Служба на Оплакувањето Христово во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук

877

На 6-ти април, 2018 година, на Велики Петок, вечерта, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, се отслужи утрена богослужба со Службата на Оплакувањето Христово.

 

Previous articleСлужба на Оплакувањето Христово во црквата Свети Илија во Футскрај
Next articleВелика Сабота во црквата Св. Илија во Футскрај (Вечерна богослужба со Василиева Литургија)