Света Литургија во црквата Светa Богородица - Пречиста во Ливерпул (Трета Недела по Педесетница)

1021

На 17 јуни 2018 година, во Третата Недела по Педесетница, кога се празнува споменот на светиот Митрофан Патријарх Цариградски и на светите Марта и Марија, во црквата Светa Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон (Трета Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Трета Недела по Педесетница)