Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (30-та Недела по Педесетница)

987

На 23 декември, 2018 година, во 30-тата Недела по Педесетница, кога се празнува споменот на светите маченици Мина, Ермоген и Евграф, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Димитриј во Спрингвајл (30-та Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (30-та Недела по Педесетница)