Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1107

На 21 ноември, 2018 година, кога се празнува Соборот на светиот Архангел Михаил и светиот Ангел Лерински, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleАрхиерејска Света Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Собор на Арх. Михаил)
Next articleСлужбен дел на Австралиско-новозеландската Епархија (25.10.2018 – 22.11.2018)