Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (Трета Недела по Педесетница)

1178

На 17 јуни 2018 година, во Третата Недела по Педесетница, кога се празнува споменот на светиот Митрофан Патријарх Цариградски и на светите Марта и Марија, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Светa Богородица - Пречиста во Ливерпул (Трета Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во манастирот Донибрук (Трета Недела по Педесетница)