Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1579

На 31 јануари, 2018 година, кога Црквата го празнува споменот на светиот Атанасиј Велики и светиот Кирил Александриски, во црквата Свети Никола во Перт се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous article8-ми Ден бр.67
Next articleТрпете ги искушенијата без негодувања