Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1691

На 30 јануари, 2018 година, кога се празнува споменот на преподобниот Антониј Велики и светиот цар Теодосиј, во црквата Свети Никола во Перт, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleWhy do we use church tradition as a source for our beliefs and practices and not the Bible alone as many Protestants claim is proper?
Next articleОд ближниот зависи животот и смртта