Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт

1559

На 25 декември 2017 г., кога Православната црква го празнува споменот на Светиот отец Спиридон Тримитунски, во црквата Свети Никола во перт, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (29 - та Недела по Педесетница)
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул