Света Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Свети Кирил и Методиј)

788

На 24 мај, 2018 година, на празникот на светите словенски и македонски отци, учители и просветители Кирил и Методиј, во црквата Свети Илија во Футскрај, мелбурн, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleПодвигот да се радуваме е подвиг на нашето достигнување на Христос
Next articleСвета Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул