Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

860

На 8 декември, 2018 година, кога се празнува споменот на светиот отец наш Климент Охридски, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Престон
Next articleГосподи и покрај мојата грешност Те љубам