Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг

959

На 21 ноември, 2018 година, кога се празнува Соборот на светиот Архангел Михаил и светиот Ангел Лерински, во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кродинг, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleАрхиерејска вечерна богослужба во црквата Свети Никола во Престон (Собор на Свети Архангел Михаил)
Next articleСвета Литургија во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам