Света Литургија во црквата Света Богородица - Пречиста во Ливерпул (Сретение Господово)

1338

На 15 февруари, на празникот Сретение Господово, во црквата Света Богородица – Пречиста во Ливерпул, Сиднеј, се богослужеше празнична утрена богослужба и Света Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Никола во Перт
Next articleСвета Литургија во манастирот Донибрук (Сретение Господово)