Света Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук

870

На 22 септември, 2018 година, во попразненството на празникот Раѓање на Пресвета Богородица, кога се празнува споменот на светите праведни богоотци Јоаким и Ана, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous article70-ти број на 8 ден
Next articleСвета Литургија во црквата Света Петка во Мил Парк (17 - та Недела по Педесетница)