Света Литургија во манастирот Свети Наум Охридски во Роклин

1253

На 28 април, 2018 година, во саботата на третата седмица по Велигден, кога се празнува споменот на светите апостоли Аристарх, Пуд и Трофим, во манастирот Свети Наум Охридски во Роклин се богослужеше Света Литургија.

Previous articleСпасува љубовта посведочена со дела
Next articleОдбележан јубилејот по повод 40 годишнината од големото осветување на црквата Св. Никола - Престон