Света Литургија во манастирот Свети Наум Охридски во Роклин

1169

На 21 април, 2018 година, во саботата од Втората седмица по Велигден, кога се празнува споменот на светите апостоли Иродион, Агав, Руф, Асинкрит и останатите со нив, во манастирот Свети Наум Охридски во Роклин, Викторија, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleДелото на Божјата волја и Божјата намера
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук