Света Литургија во манастирот Донибрук (Собор на Свети Архангел Гавриил)

854

На 26 јули, 2018 година, кога се празнува споменот на светиот архангел Гавриил, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleСпомнувај си за Христос
Next articleСвета Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук