Света Литургија во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам

903

На 21 ноември, 2018 година, кога се празнува Соборот на светиот Архангел Михаил и светиот Ангел Леринински, во Соборната црква Раѓање на Пресвета Богородица во Сиденхам, Мелбурн, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг
Next articleАрхиерејска Света Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај (Собор на Арх. Михаил)