Света Божествена Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Вереби

6564

На 1 Октомври 2017 година, во 17 – тата Недела по Педесетница, кога го празнуваме споменот на Сите Македонски Светители, во црквата Свети Злата Мегленска во Вереби се богослужеше Света Божествена Литургија.

Previous articleСвета Божествена Литургија во манастирот Донибрук
Next articleМалиот Лазар