Света Божествена Литургија во црквата Свети Илија, Футскрај

5206

На 1 Октомври 2017 година, во 17 – тата Недела по Педесетница, кога го празнуваме споменот на Сите Македонски Светители, во црквата Свети Илија во Футскрај се богослужеше Света Божествена Литургија.

 

Previous articleМаченичка Даниела од Букурешт
Next articleСвета Божествена Литургија во манастирот Донибрук