Раѓање на Пресвета Богородица - Божествена Литургија во манастирот Донибрук

1134

На 21 Септември, на серадосниот празник Раѓање на Пресвета Богородица, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, се отслужи празнична утрена и Света Божествена Литургија.

Previous articleПразнична вечерна богослужба во Соборниот храм во Сиденхам, посветен на Раѓањето на Пресвета Богородица
Next articleРаѓање на Пресвета Богородица - Божествена Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај