Промена

2649

Не е нужно да го промениме светот. Промени ја малата честичка на тој свет – самиот себе, и по тебе ќе се промени целиот свет.

Монах Симеон Атонски

Previous articleСвета Литургија во црквата Свети Илија во Футскрај
Next articleСпасува љубовта посведочена со дела