Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт

1294

На 23 февруари, 2018 година, во црквата Свети Никола во Перт, се отслужи Мало повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица и се благословија Петолебијата.

 

Previous articleПовечерие и Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај
Next articleСвета Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (Тодорова сабота)