Повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Илија во Футскрај

1254

На 23 февруари, 2018 година, во црквата Свети Илија во Футскрај, Мелбурн, се отслужи Мало повечерие и Акатист кон Пресвета Богородица и беше извршено благословување на Петолебијата.

Previous articleПовечерие и Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Престон
Next articleПовечерие и Акатист кон Пресвета Богородица во црквата Свети Никола во Перт